О нама

– Упознајте чудесну лепоту Србије и постаните промотер своје земље. –

„Слике Србије” је јединствен, пионирски пројекат, зачет од стране групе ентузијаста и заљубљеника у фотографију и пејзаже Србије. Сваког дана фотографи, али и они који то нису, направе хиљаде снимака који нашу земљу приказују у предивном светлу. Наша идеја и наш циљ је да све те фотографије окупимо на једном месту и тиме омогућимо свима да лепоту Србије виде на још лепши и целовитији начин.

Овај пројекат је уједно и јединствен начин промоције, како природних лепота Србије, тако и аматерске фотографије – позив у једну нову, лепу причу која обједињује таленат, љубав према фотографији, природи, Србији. Интернет платформа на којој се налазите – www.slikesrbije.rs – омогућава фотографима аматерима и професионалцима да представе себе и своје радове у репрезентативном и специјализованом виртуелном простору, у ком ће љубитељи фотографије на једном месту имати тематски обједињене слике, а сви они којима су фотографије потребне – право место за селекцију и контакт.

Такође, наш циљ је и да организацијом низа тематских конкурса постанемо перманентно место активације како професионалних, тако и фотографа аматера.